Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Creativiteit
Top kwaliteit
Betrouwbaar
Persoonlijk
Totaal leverancier


 

Over ons
Evenementenbureau vanderLOO events

vanderLOO events is het evenementenbureau als u een echt goed en bijzonder evenement wilt laten organiseren. Wij bedenken concepten, themafeesten, bijzondere events en unieke bijeenkomsten die herinneringen blijvend maken. Van illusies en wensen creëren wij een realiteit. Voor een middag of een avond, tijdens uw event. Waar dan ook. Van idee tot organisatie en uitvoering zijn wij uw partner.

Alles voor uw evenement

Bij ons vindt u alles wat nodig is om uw evenement te realiseren. Van het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering van het evenement, wij hebben de gehele organisatie die uw bedrijfsfeest, opening of huwelijk mogelijk maakt. Dat is handig, want juist door die combinatie van disciplines werken we efficiënt en creëren we meer dan anderen voor mogelijk houden. Zonder dat u te maken heeft met verschillende contactpersonen en ingewikkelde draaiboeken. Want ook daar hebben wij de mensen voor. En slechts een is uw persoonlijke contactpersoon.

Familiebedrijf in de evenementenbranche

Als familiebedrijf zijn wij al tientallen jaren actief in de evenementenbranche. Met een enorm netwerk en nog meer ervaring hebben wij al heel veel evenementen bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. In onze klantenkring vinden wij veel terugkerende klanten die ons ook weer bij andere bedrijven en particulieren aanbevelen. En vele bekende artiesten en sprekers laten zich graag voor onze evenementen boeken.

Aandacht voor elk detail

Een evenement van vanderLOO events kenmerkt zich altijd door de gedetailleerde uitvoering. Het bekende ‘puntje op de i’ is bij ons nog niet genoeg. Wij hebben aandacht voor elk detail; van de aankleding, catering en entertainment tot de verzorging van de artiesten en technici aan toe. Wij zorgen goed voor u, uw gasten en de mensen die het voor u mogelijk maken. Omdat wij willen dat het voor iedereen feest is. Want alleen dan wordt het pas echt bijzonder.

Laten wij eens kennismaken

Wilt u eens kennismaken met de mensen achter vanderLOO events en uw wensen of ideeën bespreken? Wij leren u graag kennen. Neemt u contact met ons op?
Laatste blog berichten
02
sep
 


Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen.    
 
30
jun
 


  Het VIP dek was dit jaar maar liefst 75 meter. We mochten 1200 gasten in de watten leggen op dit fantastische evenement van Agents After All.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
Dag allemaal,

We willen jullie heel graag ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan Concert At Sea 2016!
We hebben er met elkaar ook dit jaar weer een prachtige editie van weten te maken, en da…
Concert at Sea