Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Betrouwbaar
Top kwaliteit
Totaal leverancier
Creativiteit
Persoonlijk


 

Over ons
Evenementenbureau vanderLOO events

vanderLOO events is het evenementenbureau als u een echt goed en bijzonder evenement wilt laten organiseren. Wij bedenken concepten, themafeesten, bijzondere events en unieke bijeenkomsten die herinneringen blijvend maken. Van illusies en wensen creëren wij een realiteit. Voor een middag of een avond, tijdens uw event. Waar dan ook. Van idee tot organisatie en uitvoering zijn wij uw partner.

Alles voor uw evenement

Bij ons vindt u alles wat nodig is om uw evenement te realiseren. Van het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering van het evenement, wij hebben de gehele organisatie die uw bedrijfsfeest, opening of huwelijk mogelijk maakt. Dat is handig, want juist door die combinatie van disciplines werken we efficiënt en creëren we meer dan anderen voor mogelijk houden. Zonder dat u te maken heeft met verschillende contactpersonen en ingewikkelde draaiboeken. Want ook daar hebben wij de mensen voor. En slechts een is uw persoonlijke contactpersoon.

Familiebedrijf in de evenementenbranche

Als familiebedrijf zijn wij al tientallen jaren actief in de evenementenbranche. Met een enorm netwerk en nog meer ervaring hebben wij al heel veel evenementen bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. In onze klantenkring vinden wij veel terugkerende klanten die ons ook weer bij andere bedrijven en particulieren aanbevelen. En vele bekende artiesten en sprekers laten zich graag voor onze evenementen boeken.

Aandacht voor elk detail

Een evenement van vanderLOO events kenmerkt zich altijd door de gedetailleerde uitvoering. Het bekende ‘puntje op de i’ is bij ons nog niet genoeg. Wij hebben aandacht voor elk detail; van de aankleding, catering en entertainment tot de verzorging van de artiesten en technici aan toe. Wij zorgen goed voor u, uw gasten en de mensen die het voor u mogelijk maken. Omdat wij willen dat het voor iedereen feest is. Want alleen dan wordt het pas echt bijzonder.

Laten wij eens kennismaken

Wilt u eens kennismaken met de mensen achter vanderLOO events en uw wensen of ideeën bespreken? Wij leren u graag kennen. Neemt u contact met ons op?
Laatste blog berichten
19
mrt
 


Voor ons een mooie uitdaging om de showroom van F. Breeman Mini in Rotterdam om te toveren voor een diner en feestlocatie voor 370 gasten voor de Dutch CAA Foundation. Voor dit project mochten wij de organisatie en uitv…
 
11
feb
 


Het 3D printing Event is een initiatief van het Havenbedrijf, Innovation Quaters en de RDM Makerspace.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
Bedankt voor jullie inzet.
Jullie hebben wederom bij ons en onze medewerkers een super indruk achtergelaten.

Zelf ben ik een aantal uur op de zaak en krijg alleen maar complimenten over:
het goed…
Gouda refractories