Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Persoonlijk
Unieke Combinatie
Betrouwbaar
Top kwaliteit
Creativiteit


 

De uitvoering van uw evenement
De uitvoering van uw evenement

Na alle voorbereiding is dan het moment daar; uw evenement vindt plaats. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een perfecte uitvoering voor u is. En daarom bewijzen wij op die momenten steeds weer onze reputatie waar te kunnen maken: met een belevenis waarbij ieder detail klopt. Een uitvoering van het evenement dat wel uw verwachtingen, maar niet uw budget overtreft. Zodat u samen met uw gasten een mooie, nieuwe herinnering rijker bent. Dat zijn de evenementen van vanderLOO.

Gastheren, gastvrouwen en culinaire experts

Een gastvrij team van ervaren gastheren en – vrouwen ontvangt uw gasten en geeft ze de aandacht die gewenst is terwijl onze keukenbrigade van culinaire experts de hapjes en drankjes verzorgt. In elk facet wordt bijgedragen aan de sfeer van het evenement. Zichtbaar en onzichtbaar. Want vanzelfsprekend wordt er achter de schermen door onder meer de technici hard gewerkt om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Verrassend perfecte uitvoering

Op elk feest en elk event ervaart u het resultaat van onze zorgvuldige voorbereiding. Hoe groot of intiem het ook is, u kunt samen met uw gasten genieten van een bijzonder evenement waarbij wij het voor u regelen. Niets wordt aan het toeval overgelaten, maar we verrassen u wel graag met onze perfecte uitvoering.

Making memorable moments

Om ook zelf de bijzondere ambiance van een evenement te mogen ervaren dat u organiseert, moet u kunnen vertrouwen op een partner dat het van organisatie tot uitvoering perfect voor u organiseert. Wij zijn deze partner en we vertellen u graag meer over onze aanpak en ervaringen. En denken dan natuurlijk meteen met u mee om een uniek evenement te creëren. Neem eens contact met ons op, dan praten we verder.
Laatste blog berichten
07
nov
 


Een oude loods hebben wij voor een mooi privé feest ingericht tot een festival terrein.  De gasten konden met de fiets naar binnen alwaar een heus fietsenhok gecreëerd was.  De avond was gevuld me…
 
10
okt
 


Ieder jaar mogen we de verjaardag verzorgen voor een bijzondere opdrachtgever. Dit jaar hebben we een gezellig bruin cafe in de loods gemaakt.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Het feest was super! Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen.
Onze jubilaris was helemaal overdonderd.
Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Bedankt voor de prett…
Van Halteren