Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Totaal leverancier
Top kwaliteit
Creativiteit
Betrouwbaar
Persoonlijk


 

De uitvoering van uw evenement
De uitvoering van uw evenement

Na alle voorbereiding is dan het moment daar; uw evenement vindt plaats. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een perfecte uitvoering voor u is. En daarom bewijzen wij op die momenten steeds weer onze reputatie waar te kunnen maken: met een belevenis waarbij ieder detail klopt. Een uitvoering van het evenement dat wel uw verwachtingen, maar niet uw budget overtreft. Zodat u samen met uw gasten een mooie, nieuwe herinnering rijker bent. Dat zijn de evenementen van vanderLOO events.

Gastheren, gastvrouwen en culinaire experts

Een gastvrij team van ervaren gastheren en – vrouwen ontvangt uw gasten en geeft ze de aandacht die gewenst is terwijl onze keukenbrigade van culinaire experts de hapjes en drankjes verzorgt. In elk facet wordt bijgedragen aan de sfeer van het evenement. Zichtbaar en onzichtbaar. Want vanzelfsprekend wordt er achter de schermen door onder meer de technici hard gewerkt om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Verrassend perfecte uitvoering

Op elk feest en elk event ervaart u het resultaat van onze zorgvuldige voorbereiding. Hoe groot of intiem het ook is, u kunt samen met uw gasten genieten van een bijzonder evenement waarbij wij het voor u regelen. Niets wordt aan het toeval overgelaten, maar we verrassen u wel graag met onze perfecte uitvoering.

Een evenementenbureau voor unieke events

Om ook zelf de bijzondere ambiance van een evenement te mogen ervaren dat u organiseert, moet u kunnen vertrouwen op een evenementenbureau dat het van organisatie tot uitvoering perfect voor u regelt. Wij zijn dat evenementenbureau en we vertellen u graag meer over onze aanpak en ervaringen. En denken dan natuurlijk meteen met u mee om een uniek evenement voor uw organisatie of familie te creëren. Neem eens contact met ons op, dan praten we verder.
Laatste blog berichten
02
sep
 


Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen.    
 
30
jun
 


  Het VIP dek was dit jaar maar liefst 75 meter. We mochten 1200 gasten in de watten leggen op dit fantastische evenement van Agents After All.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
Het was een geweldige dag gisteren!

Alles verliep super, mooie locatie, lekker eten, mooi weer en leuke mensen.
Heart & Home