Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Creativiteit
Persoonlijk
Betrouwbaar
Unieke Combinatie
Top kwaliteit


 

Een perfecte organisatie voor een perfect evenement
Een perfect georganiseerd evenement vergt een nauwgezette organisatie. Een team dat er vanaf de eerste fase bij betrokken is en het voor u geruisloos organiseert. Ons zeer ervaren projectbureau doet niet anders en coördineert voor u de gehele operatie van A tot Z. Samen met u maken zij van uw evenement een onvergetelijke belevenis waarin uw wensen en ideeën werkelijkheid worden.

Unieke aanpak

vanderLOO verzorgt de complete organisatie én uitvoering van een evenement. Van faciliteiten voor de artiesten tot de bloemstyling en van de logistiek tot de techniek, aan alles wordt gedacht en alles wordt geregeld. Deze aanpak is uniek in Nederland en garandeert u een perfecte uitvoering. Want juist doordat de gehele organisatie via ons projectbureau verloopt, kunnen wij het tot in de kleinste details op elkaar afstemmen, zijn we kosteneffectief en wordt miscommunicatie voorkomen.

Persoonlijk aanspreekpunt

Met het projectbureau van vanderLOO heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor uw evenement. U kunt daar met al uw vragen, wensen en ideeën terecht en zij houden u nauwgezet op de hoogte. Van de voorbereiding tot de uitvoering regelen zij onder meer:

  • Entertainment: zoals een orkest, spreker en artiesten
  • Techniek: het licht, geluid, stroom en water
  • Inrichting: om de juiste ambiance te creëren met onder andere bloemen en catering

Maak kennis met het projectbureau van vanderLOO

Elk detail van uw evenement wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd. Van de ontvangst tot het licht en van de catering tot de entertainment, wij creëren voor u de gewenste ambiance . Deze gedetailleerde voorbereiding en jarenlange ervaring staan garant voor een perfect eindresultaat: het evenement dat u voor ogen had. En het liefst nog meer dan dat. Wilt u dit ook? Neem dan contact met ons op en maak kennis met het projectbureau van vanderLOO.

 
Laatste blog berichten
15
mrt
 


De Efteling viert feest! 65-jarig jubileum en de 5,18 miljoenste bezoeker heeft dit mooie attractiepark bezocht. We zijn bijzonder trots dat we alle 2.500 medewerkers van de Efteling mochten verrassen op een hele specia…
 
09
mrt
 


Een mijlpaal die gevierd mocht worden! Een Vintage Circus Feest was de wens en mochten wij tot in detail uitvoeren!
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
We willen jullie en jullie team hartelijk bedanken voor het tot een succes maken van ons event.
Niets dan lof….. en tot de volgende keer.
Maaike Klamer
Groeneveld