Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Top kwaliteit
Betrouwbaar
Persoonlijk
Creativiteit
Unieke Combinatie


 

Een perfecte organisatie voor een perfect evenement
Een perfect georganiseerd evenement vergt een nauwgezette organisatie. Een team dat er vanaf de eerste fase bij betrokken is en het voor u geruisloos organiseert. Ons zeer ervaren projectbureau doet niet anders en coördineert voor u de gehele operatie van A tot Z. Samen met u maken zij van uw evenement een onvergetelijke belevenis waarin uw wensen en ideeën werkelijkheid worden.

Unieke aanpak

vanderLOO verzorgt de complete organisatie én uitvoering van een evenement. Van faciliteiten voor de artiesten tot de bloemstyling en van de logistiek tot de techniek, aan alles wordt gedacht en alles wordt geregeld. Deze aanpak is uniek in Nederland en garandeert u een perfecte uitvoering. Want juist doordat de gehele organisatie via ons projectbureau verloopt, kunnen wij het tot in de kleinste details op elkaar afstemmen, zijn we kosteneffectief en wordt miscommunicatie voorkomen.

Persoonlijk aanspreekpunt

Met het projectbureau van vanderLOO heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor uw evenement. U kunt daar met al uw vragen, wensen en ideeën terecht en zij houden u nauwgezet op de hoogte. Van de voorbereiding tot de uitvoering regelen zij onder meer:

  • Entertainment: zoals een orkest, spreker en artiesten
  • Techniek: het licht, geluid, stroom en water
  • Inrichting: om de juiste ambiance te creëren met onder andere bloemen en catering

Maak kennis met het projectbureau van vanderLOO

Elk detail van uw evenement wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd. Van de ontvangst tot het licht en van de catering tot de entertainment, wij creëren voor u de gewenste ambiance . Deze gedetailleerde voorbereiding en jarenlange ervaring staan garant voor een perfect eindresultaat: het evenement dat u voor ogen had. En het liefst nog meer dan dat. Wilt u dit ook? Neem dan contact met ons op en maak kennis met het projectbureau van vanderLOO.

 
Laatste blog berichten
07
nov
 


Een oude loods hebben wij voor een mooi privé feest ingericht tot een festival terrein.  De gasten konden met de fiets naar binnen alwaar een heus fietsenhok gecreëerd was.  De avond was gevuld me…
 
10
okt
 


Ieder jaar mogen we de verjaardag verzorgen voor een bijzondere opdrachtgever. Dit jaar hebben we een gezellig bruin cafe in de loods gemaakt.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Ik wil jullie nog even laten weten dat ik ontzettend genoten heb gisterenavond. Wat een toppers zijn jullie!
De warmte, de hartelijkheid, de gastvrijheid is werkelijk uitmuntend. Het kan niet beter. …
Dankbare gast Annelèn