Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Top kwaliteit
Creativiteit
Betrouwbaar
Persoonlijk
Unieke Combinatie


 

Uw evenement, van idee tot uitvoering
Een bijzonder evenement waarmee u waardevolle herinneringen creëert. Dat zijn de events die wij voor onze klanten bedenken en uitvoeren. Vanaf het eerste idee tot de allerlaatste finishing touch regelen we het voor en met u. Creatief in het idee maar secuur en gedetailleerd in de uitvoering.

Alles bij vanderLOO

Alle disciplines om van een evenement een belevenis te maken vindt u bij vanderLOO onder één dak. Een creatief team dat uw wensen uitwerkt tot een uniek concept, een projectbureau dat niets aan het toeval overlaat, decorbouwers en arrangeurs die de ideeën verwezenlijken en een hospitality en culinair team die ervoor zorgen dat u en uw gasten niets tekort komen.

Uw moment, een evenement

Wat voor evenement u ook wilt, als het perfect georganiseerd moet zijn dan gaan wij graag met u in gesprek. Samen vullen we uw ideeën verder in en geven het vorm. Of bedenken juist op basis van uw verhaal en uw wensen een bijzonder thema dat past bij u, uw bedrijf of de gebeurtenis. Zo maken wij van uw moment een evenement dat een blijvende indruk achterlaat.

Van bedrijfsfeesten tot huwelijken

Elk evenement begint bij ons met een goed doordacht creatief idee. Een concept waarin we uw boodschap of uw verhaal verrassend tot uiting laten komen. Ons creatief team bedenkt deze concepten, van bedrijfsfeesten tot huwelijken. Concepten die wij vervolgens voor u geheel uitvoeren. Zodat u zeker weet dat het een evenement wordt waar alles tot in de puntjes verzorgd is en u en uw gasten nog lang aan zullen terugdenken.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze ideeën voor uw evenement? Neem dan contact met ons op. 

 
Laatste blog berichten
07
nov
 


Een oude loods hebben wij voor een mooi privé feest ingericht tot een festival terrein.  De gasten konden met de fiets naar binnen alwaar een heus fietsenhok gecreëerd was.  De avond was gevuld me…
 
10
okt
 


Ieder jaar mogen we de verjaardag verzorgen voor een bijzondere opdrachtgever. Dit jaar hebben we een gezellig bruin cafe in de loods gemaakt.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Bij deze wil ik jullie in naam van United Airlines hartelijk bedanken voor ons afgelopen event in het kader van 25 jaar United Airlines in België dat een groot succes is geworden.

Ook hadden we n…
United Airlines België