Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Persoonlijk
Unieke Combinatie
Betrouwbaar
Top kwaliteit
Creativiteit


 

Uw evenement, van idee tot uitvoering
Een bijzonder evenement waarmee u waardevolle herinneringen creëert. Dat zijn de events die wij voor onze klanten bedenken en uitvoeren. Vanaf het eerste idee tot de allerlaatste finishing touch regelen we het voor en met u. Creatief in het idee maar secuur en gedetailleerd in de uitvoering.

Alles bij vanderLOO

Alle disciplines om van een evenement een belevenis te maken vindt u bij vanderLOO onder één dak. Een creatief team dat uw wensen uitwerkt tot een uniek concept, een projectbureau dat niets aan het toeval overlaat, decorbouwers en arrangeurs die de ideeën verwezenlijken en een hospitality en culinair team die ervoor zorgen dat u en uw gasten niets tekort komen.

Uw moment, een evenement

Wat voor evenement u ook wilt, als het perfect georganiseerd moet zijn dan gaan wij graag met u in gesprek. Samen vullen we uw ideeën verder in en geven het vorm. Of bedenken juist op basis van uw verhaal en uw wensen een bijzonder thema dat past bij u, uw bedrijf of de gebeurtenis. Zo maken wij van uw moment een evenement dat een blijvende indruk achterlaat.

Van bedrijfsfeesten tot huwelijken

Elk evenement begint bij ons met een goed doordacht creatief idee. Een concept waarin we uw boodschap of uw verhaal verrassend tot uiting laten komen. Ons creatief team bedenkt deze concepten, van bedrijfsfeesten tot huwelijken. Concepten die wij vervolgens voor u geheel uitvoeren. Zodat u zeker weet dat het een evenement wordt waar alles tot in de puntjes verzorgd is en u en uw gasten nog lang aan zullen terugdenken.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze ideeën voor uw evenement? Neem dan contact met ons op. 

 
Laatste blog berichten
15
mrt
 


De Efteling viert feest! 65-jarig jubileum en de 5,18 miljoenste bezoeker heeft dit mooie attractiepark bezocht. We zijn bijzonder trots dat we alle 2.500 medewerkers van de Efteling mochten verrassen op een hele specia…
 
09
mrt
 


Een mijlpaal die gevierd mocht worden! Een Vintage Circus Feest was de wens en mochten wij tot in detail uitvoeren!
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Ik vond het een grandioos gebeuren. Het is echt fantastisch hoe jullie alles gisteravond en in de voorbereiding hebben geregeld.
Alle amuses en gerechten waren trouwens ook heerlijk. Daarnaast was d…
Brainpoint