Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Betrouwbaar
Creativiteit
Persoonlijk
Totaal leverancier
Top kwaliteit


 

Uw evenement, van idee tot uitvoering
Een bijzonder evenement waarmee u waardevolle herinneringen creëert. Dat zijn de events die wij voor onze klanten bedenken en uitvoeren. Vanaf het eerste idee tot de allerlaatste finishing touch regelen we het voor en met u. Creatief in het idee maar secuur en gedetailleerd in de uitvoering.

Alles bij vanderLOO events

Alle disciplines om van een evenement een belevenis te maken vindt u bij vanderLoo Events onder een dak. Een creatief team dat uw wensen uitwerkt tot een uniek concept, een projectbureau dat niets aan het toeval overlaat, decorbouwers en arrangeurs die de ideeën verwezenlijken en een hospitality en culinair team die ervoor zorgen dat u en uw gasten niets tekort komen.

Uw moment, een evenement

Wat voor evenement u ook wilt, als het perfect georganiseerd moet zijn dan gaan wij graag met u in gesprek. Samen vullen we uw ideeën verder in en geven het vorm. Of bedenken juist op basis van uw verhaal en uw wensen een bijzonder thema dat past bij u, uw bedrijf of de gebeurtenis. Zo maken wij van uw moment een evenement dat een blijvende indruk achterlaat.

Van bedrijfsfeesten tot huwelijken

Elk evenement begint bij ons met een goed doordacht creatief idee. Een concept waarin we uw boodschap of uw verhaal verrassend tot uiting laten komen. Ons creatief team bedenkt deze concepten, van bedrijfsfeesten tot huwelijken. Concepten die wij vervolgens voor u geheel uitvoeren. Zodat u zeker weet dat het een evenement wordt waar alles tot in de puntjes verzorgd is en u en uw gasten nog lang aan zullen terugdenken.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze ideeën voor uw evenement? Neem dan contact met ons op. Wij bedenken graag uw event!

 
Laatste blog berichten
02
sep
 


Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen.    
 
30
jun
 


  Het VIP dek was dit jaar maar liefst 75 meter. We mochten 1200 gasten in de watten leggen op dit fantastische evenement van Agents After All.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
We willen jullie en jullie team hartelijk bedanken voor het tot een succes maken van ons event.
Niets dan lof….. en tot de volgende keer.
Maaike Klamer
Groeneveld