Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Top kwaliteit
Persoonlijk
Betrouwbaar
Creativiteit
Totaal leverancier


 

Uw evenement, van idee tot uitvoering
Een bijzonder evenement waarmee u waardevolle herinneringen creëert. Dat zijn de events die wij voor onze klanten bedenken en uitvoeren. Vanaf het eerste idee tot de allerlaatste finishing touch regelen we het voor en met u. Creatief in het idee maar secuur en gedetailleerd in de uitvoering.

Alles bij vanderLOO events

Alle disciplines om van een evenement een belevenis te maken vindt u bij vanderLoo Events onder een dak. Een creatief team dat uw wensen uitwerkt tot een uniek concept, een projectbureau dat niets aan het toeval overlaat, decorbouwers en arrangeurs die de ideeën verwezenlijken en een hospitality en culinair team die ervoor zorgen dat u en uw gasten niets tekort komen.

Uw moment, een evenement

Wat voor evenement u ook wilt, als het perfect georganiseerd moet zijn dan gaan wij graag met u in gesprek. Samen vullen we uw ideeën verder in en geven het vorm. Of bedenken juist op basis van uw verhaal en uw wensen een bijzonder thema dat past bij u, uw bedrijf of de gebeurtenis. Zo maken wij van uw moment een evenement dat een blijvende indruk achterlaat.

Van bedrijfsfeesten tot huwelijken

Elk evenement begint bij ons met een goed doordacht creatief idee. Een concept waarin we uw boodschap of uw verhaal verrassend tot uiting laten komen. Ons creatief team bedenkt deze concepten, van bedrijfsfeesten tot huwelijken. Concepten die wij vervolgens voor u geheel uitvoeren. Zodat u zeker weet dat het een evenement wordt waar alles tot in de puntjes verzorgd is en u en uw gasten nog lang aan zullen terugdenken.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze ideeën voor uw evenement? Neem dan contact met ons op. Wij bedenken graag uw event!

 
Laatste blog berichten
19
mrt
 


Voor ons een mooie uitdaging om de showroom van F. Breeman Mini in Rotterdam om te toveren voor een diner en feestlocatie voor 370 gasten voor de Dutch CAA Foundation. Voor dit project mochten wij de organisatie en uitv…
 
11
feb
 


Het 3D printing Event is een initiatief van het Havenbedrijf, Innovation Quaters en de RDM Makerspace.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
Graag wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie alles overtreffende werk.

Ik heb letterlijk monden open zien vallen over de transformatie die jullie hebben weten te bewerkstelligen.
Mensen …
Fluor