Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Betrouwbaar
Persoonlijk
Creativiteit
Unieke Combinatie
Top kwaliteit


 

Het decor
Met de juiste ambiance maakt u van uw evenement een uniek feest. Een bijzondere gebeurtenis om een moment van uw bedrijf of in uw privéleven te markeren, een moment dat een blijvende herinnering wordt. Die ambiance in een passend decor creëren wij voor u en met u. Op elke gewenste locatie.

Alles is mogelijk

Een team van ontwerpers, decorbouwers, stylisten en bloemenarrangeurs tovert elke locatie om in de gewenste sfeer. Van bruin café tot loungeclub, van wijnkelder tot familiekeuken of van mediterraans terras tot Caribisch eiland. Voor bedrijfsfeesten en -evenementen, openingen, huwelijken: alles is mogelijk.

Van unieke concepten...

Ons creatief team bedenkt unieke concepten waarmee we in de juiste setting uw boodschap ondersteunen en versterken. Of we voeren uit wat u al zelf heeft bedacht. Welke illusie u ook wilt scheppen, ons team verstaat de kunst daarvan een nieuwe realiteit te creëren.

… tot op maat gemaakte decors

Bij vanderLOO beschikken we over een eigen atelier, een eigen werkplaats en pakhuizen vol met decoratiemateriaal. Onze decorbouwers maken alles wat de ontwerpers met u bedenken waarna de technici, stylisten en arrangeurs voor de juist ambiance ter plaatse zorgen. Met op maat gemaakte decors en materialen brengen we elke locatie tot leven in het door u gekozen thema.

Wilt u de juiste sfeer op uw evenement?

Met uw wensen en uw boodschap als uitgangspunt creëren we een evenement dat van de grootste decorstukken tot de kleinste ledverlichting en tafelschikking de juiste sfeer ademt. Wilt u daar meer over weten of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij verwonderen ook u graag met de ambiance die wij kunnen creëren.

 
Contact
Mogen wij contact met u opnemen?

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Laatste blog berichten
15
mrt
 


De Efteling viert feest! 65-jarig jubileum en de 5,18 miljoenste bezoeker heeft dit mooie attractiepark bezocht. We zijn bijzonder trots dat we alle 2.500 medewerkers van de Efteling mochten verrassen op een hele specia…
 
09
mrt
 


Een mijlpaal die gevierd mocht worden! Een Vintage Circus Feest was de wens en mochten wij tot in detail uitvoeren!
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
4
star
star
star
star
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en het eindresultaat!

Dank voor een prachtige VIP en nogmaals de fijne samenwerking.
Rocket