Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Creativiteit
Persoonlijk
Top kwaliteit
Betrouwbaar
Unieke Combinatie


 

Het decor
Met de juiste ambiance maakt u van uw evenement een uniek feest. Een bijzondere gebeurtenis om een moment van uw bedrijf of in uw privéleven te markeren, een moment dat een blijvende herinnering wordt. Die ambiance in een passend decor creëren wij voor u en met u. Op elke gewenste locatie.

Alles is mogelijk

Een team van ontwerpers, decorbouwers, stylisten en bloemenarrangeurs tovert elke locatie om in de gewenste sfeer. Van bruin café tot loungeclub, van wijnkelder tot familiekeuken of van mediterraans terras tot Caribisch eiland. Voor bedrijfsfeesten en -evenementen, openingen, huwelijken: alles is mogelijk.

Van unieke concepten...

Ons creatief team bedenkt unieke concepten waarmee we in de juiste setting uw boodschap ondersteunen en versterken. Of we voeren uit wat u al zelf heeft bedacht. Welke illusie u ook wilt scheppen, ons team verstaat de kunst daarvan een nieuwe realiteit te creëren.

… tot op maat gemaakte decors

Bij vanderLOO beschikken we over een eigen atelier, een eigen werkplaats en pakhuizen vol met decoratiemateriaal. Onze decorbouwers maken alles wat de ontwerpers met u bedenken waarna de technici, stylisten en arrangeurs voor de juist ambiance ter plaatse zorgen. Met op maat gemaakte decors en materialen brengen we elke locatie tot leven in het door u gekozen thema.

Wilt u de juiste sfeer op uw evenement?

Met uw wensen en uw boodschap als uitgangspunt creëren we een evenement dat van de grootste decorstukken tot de kleinste ledverlichting en tafelschikking de juiste sfeer ademt. Wilt u daar meer over weten of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij verwonderen ook u graag met de ambiance die wij kunnen creëren.

 
Contact
Mogen wij contact met u opnemen?

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Laatste blog berichten
07
nov
 


Een oude loods hebben wij voor een mooi privé feest ingericht tot een festival terrein.  De gasten konden met de fiets naar binnen alwaar een heus fietsenhok gecreëerd was.  De avond was gevuld me…
 
10
okt
 


Ieder jaar mogen we de verjaardag verzorgen voor een bijzondere opdrachtgever. Dit jaar hebben we een gezellig bruin cafe in de loods gemaakt.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Alles zeer naar wens verlopen. Wat heerlijk om weer met jullie samen te werken.
Complimenten aan Henry en collega’s.
Graag tot een volgende gelegenheid.
Hartelijke groet,
Mieke
Kuiters