Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Top kwaliteit
Creativiteit
Persoonlijk
Betrouwbaar
Unieke Combinatie


 

De catering van een evenement
De liefde van de man gaat door de maag, maar die van de vrouw net zo goed. Zeker als het is klaargemaakt door een kok met passie voor zijn vak en met verse ingrediënten die puur, eerlijk en heerlijk zijn. Kwaliteit in catering dus met gerechten ter plekke bereid door onze keukenbrigade voor de gasten tijdens uw evenement.

Altijd ter plekke bereide gerechten

De keukenbrigade bestaat uit vakmensen, koks met passie voor koken, mooie ingrediënten en aandacht voor presentatie. Zij bereiden op locatie de gerechten onder het oog van uw gasten. Dat kan uit prachtig ingerichte open keukens of via chefs’ tables. Uw gasten krijgen zo altijd een vers gerecht van de hoogste kwaliteit.

Culinaire ondersteuning bij uw evenement

Doordat elk evenement vanaf het begin door ons projectbureau wordt begeleid, zijn de chef-koks er ook vanaf het begin bij betrokken. De gerechten worden speciaal voor uw evenement bedacht of geselecteerd zodat zij bijdragen aan de ambiance en uitstraling van uw evenement en het verhaal ervan ondersteunen.

Kennismaken met onze catering?

Een bijzonder evenement kan niet zonder tongstrelende catering. De evenementen van vanderLOO staan dan ook bekend om de smaakvolle culinaire aankleding die altijd passend is. Dus of u nu kiest voor haute cuisine of liever een mooie Hollandse bitterbal serveert, wij verzorgen en cateren het graag. Wilt u daar meer over weten en zelf ook eens proeven wat wij u en uw gasten kunnen serveren? Maak dan een afspraak met ons. Wij regelen vervolgens de rest.
Laatste blog berichten
07
nov
 


Een oude loods hebben wij voor een mooi privé feest ingericht tot een festival terrein.  De gasten konden met de fiets naar binnen alwaar een heus fietsenhok gecreëerd was.  De avond was gevuld me…
 
10
okt
 


Ieder jaar mogen we de verjaardag verzorgen voor een bijzondere opdrachtgever. Dit jaar hebben we een gezellig bruin cafe in de loods gemaakt.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Wij willen jullie ook namens onze vrienden héél erg hartelijk bedanken voor de goede zorgen van het hele feest.

Jullie hebben ons werkelijk waar in de watten.

Wil je onze complimenten ook ov…
Blije opdrachtgever