Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Totaal leverancier
Creativiteit
Top kwaliteit
Persoonlijk
Betrouwbaar


 

De catering van een evenement
De liefde van de man gaat door de maag, maar die van de vrouw net zo goed. Zeker als het is klaargemaakt door een kok met passie voor zijn vak en met verse ingrediënten die puur, eerlijk en heerlijk zijn. Kwaliteit in catering dus met gerechten ter plekke bereid door onze keukenbrigade voor de gasten tijdens uw evenement.

Altijd ter plekke bereide gerechten

De keukenbrigade bestaat uit vakmensen, koks met passie voor koken, mooie ingrediënten en aandacht voor presentatie. Zij bereiden op locatie de gerechten onder het oog van uw gasten. Dat kan uit prachtig ingerichte open keukens of via chefs’ tables. Uw gasten krijgen zo altijd een vers gerecht van de hoogste kwaliteit.

Culinaire ondersteuning bij uw evenement

Doordat elk evenement vanaf het begin door ons projectbureau wordt begeleid, zijn de chef-koks er ook vanaf het begin bij betrokken. De gerechten worden speciaal voor uw evenement bedacht of geselecteerd zodat zij bijdragen aan de ambiance en uitstraling van uw evenement en het verhaal ervan ondersteunen.

Kennismaken met de catering van ons evenementenbureau?

Een bijzonder evenement kan niet zonder tongstrelende catering. De evenementen van evenementenbureau vanderLOO events staan dan ook bekend om de smaakvolle culinaire aankleding die altijd passend is. Dus of u nu kiest voor haute cuisine of liever een mooie Hollandse bitterbal serveert, wij verzorgen en cateren het graag. Wilt u daar meer over weten en zelf ook eens proeven wat wij u en uw gasten kunnen serveren? Maak dan een afspraak met ons. Wij regelen vervolgens de rest.
Laatste blog berichten
19
mrt
 


Voor ons een mooie uitdaging om de showroom van F. Breeman Mini in Rotterdam om te toveren voor een diner en feestlocatie voor 370 gasten voor de Dutch CAA Foundation. Voor dit project mochten wij de organisatie en uitv…
 
11
feb
 


Het 3D printing Event is een initiatief van het Havenbedrijf, Innovation Quaters en de RDM Makerspace.