Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Betrouwbaar
Totaal leverancier
Persoonlijk
Creativiteit
Top kwaliteit


 

De ambiance van uw evenement
Met de juiste ambiance maakt u van uw evenement een uniek feest. Een bijzondere gebeurtenis om een moment van uw bedrijf of in uw privéleven te markeren, een moment dat een blijvende herinnering wordt. Die ambiance creëren wij voor u en met u. Op elke gewenste locatie.

Alles is mogelijk

Een team van ontwerpers, decorbouwers, stylisten en bloemenarrangeurs tovert elke locatie om in de gewenste sfeer. Van bruin café tot loungeclub, van wijnkelder tot familiekeuken of van mediterraans terras tot Caribisch eiland. Voor bedrijfsfeesten en -evenementen, openingen, huwelijken et cetera. Alles is mogelijk.

Van unieke concepten…

Ons creatief team bedenkt unieke concepten waarmee we in de juiste setting en ambiance uw boodschap ondersteunen en versterken. Of we voeren uit wat u al zelf heeft bedacht. Welke illusie u ook wilt scheppen, ons team verstaat de kunst daarvan een nieuwe realiteit te creëren.

… tot op maat gemaakte decors

Bij vanderLOO events beschikken we over een eigen atelier, een eigen werkplaats en pakhuizen vol met decoratiemateriaal. Onze decorbouwers maken alles wat de ontwerpers met u bedenken waarna de technici, stylisten en arrangeurs voor de juist ambiance ter plaatse zorgen. Met op maat gemaakte decors en materialen brengen we elke locatie tot leven in het door u gekozen thema.

Wilt u de juiste sfeer op uw evenement?

Met uw wensen en uw boodschap als uitgangspunt creëren we een evenement dat van de grootste decorstukken tot de kleinste ledverlichting en tafelschikking de juiste sfeer ademt. Wilt u daar meer over weten of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij verwonderen ook u graag met de ambiance die wij kunnen creëren.

 
Contact
Mogen wij contact met u opnemen?

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Laatste blog berichten
02
sep
 


Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen.    
 
30
jun
 


  Het VIP dek was dit jaar maar liefst 75 meter. We mochten 1200 gasten in de watten leggen op dit fantastische evenement van Agents After All.