Themafeest
Filter cases
Kies een gelegenheid

Cases filter
Aantal gasten Thema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Themafeesten

Themafeesten organiseren betekent meer dan alles goed regelen. Het gaat verder dan de details, de ruimte moet het thema ademen, het hospitality team is het thema en uw gasten vergeten even het normale leven. Het is namelijk niet zomaar een feest, een themafeest is een andere wereld. Een wereld die wij voor u en uw gasten creëren.

Unieke, meeslepende feesten

Elk feest dat wij organiseren is meer dan goed geregeld met aandacht voor elk detail en een gegarandeerd optimale uitvoering. Maar een themafeest gaat nog veel verder dan dat, daarbij wordt echt alles in de stijl van het thema doorgetrokken, van de allereerste minuut tot de allerlaatste. Groots, meeslepend en vooral uniek, dat zijn echte themafeesten.

Caribisch, Middeleeuws, Halloween of ….?

Een themafeest kan een Caribisch feest zijn, een Middeleeuws of juist oer-Hollands. En wat dacht u van een Halloweenfeest of een 70’s party? Met een creatief team, pakhuizen vol decoratiemateriaal en een ervaren team van decoratiebouwers en ontwerpers maken we van uw feest een nieuwe realiteit. Een die wij voor u bedenken of een die u allang op uw wensenlijstje heeft staan. Als u het kunt dromen, kunnen wij het voor u maken.

Themafeest op locatie

Een themafeest kan georganiseerd worden op een speciale locatie. Maar wilt u het liever bij u in het pand, dan kan dat ook. Juist doordat wij werken met een eigen team dat alles kan ontwerpen, maken en opbouwen, is de locatie voor ons geen probleem.

Wilt u een themafeest?

Een themafeest wordt vaak niet zomaar uitgekozen, het hoort bij een langgekoesterde droom of moet juist in lijn liggen met een nieuwe richting die uw bedrijf kiest, een nieuw product dat wordt gelanceerd of een samenwerking die wordt aangegaan. Als u ons vertelt wat voor u de reden is om een feest te geven dat ongekende indruk zal maken, dan bedenken en regelen wij dat het zo’n feest wordt. Laat u het ons weten als we met u daarover mogen meedenken?

 
Laatste blog berichten
15
mrt
 


De Efteling viert feest! 65-jarig jubileum en de 5,18 miljoenste bezoeker heeft dit mooie attractiepark bezocht. We zijn bijzonder trots dat we alle 2.500 medewerkers van de Efteling mochten verrassen op een hele specia…
 
09
mrt
 


Een mijlpaal die gevierd mocht worden! Een Vintage Circus Feest was de wens en mochten wij tot in detail uitvoeren!
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Nogmaals dank voor de perfecte organisatie. Naast je persoonlijke betrokkenheid wil ik je graag complimenteren met je collegae.
Professioneel, betrokken en vriendelijke mensen. Eigenschappen die je t…
Guido en Annemieke