Opening
Filter cases
Kies een gelegenheid

Cases filter
Aantal gasten Thema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Feestelijke opening

Is het na hard werken eindelijk zover dat de nieuwe winkel geopend wordt, een bedrijfspand, showroom of nieuwe zaak? Dan is het tijd voor een feestelijke opening. En terwijl de opening zelf tot op het laatste moment al uw aandacht zal vragen, zijn de feestelijkheden daaromheen ook niet zomaar even geregeld. Daarom doen wij dat graag voor u. Zodat u zich bezig kunt houden met uw bedrijf terwijl wij voor u het feestje regelen.

Feestelijk event

Elke opening is bijzonder, maar dat betekent niet dat het vanzelfsprekend ook een feestelijk event is. Een rood lint regelen is zo moeilijk niet, maar als u een opening wilt die staat voor wat u uitstraalt, dan is er wel wat meer nodig. Wij bedenken graag met u een concept dat klinkt als een klok. Een opening waarmee u een blijvende indruk maakt op uw genodigden.

Elk type opening

Of het nu een ludieke opening moet zijn of juist een stijlvolle, een waarbij de ballonnen de lucht in gaan of juist een skydiver het pand opent, het kan allemaal. De muziek, dans, sprekers, catering en aankleding wordt geregeld geheel in de stijl die u wenst. Sportief, muzikaal, elegant of knallend, we kunnen elk type opening bedenken en beter nog, we regelen het ook voor u.

Evenementenbureau

VanderLoo Events is ook uw evenementenbureau voor feestelijke openingen. Bij ons vindt u alles onder een dak; vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke uitvoering regelen onze mensen het voor u. Voor en achter de schermen, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. En heeft u nog vragen, ideeën op het laatste moment of bijzondere wensen? Uw persoonlijke contactpersoon van ons projectbureau is uw aanspreekpunt. Zodat u altijd alles met een persoon kan bespreken die het vervolgens voor u verzorgt.

Meer weten over feestelijke openingen?

Wilt u meer weten over de feestelijke openingen die wij voor bedrijven kunnen verzorgen? Neem dan eens contact met ons op voor een kennismaking en eerste brainstormsessie.

 
Laatste blog berichten
15
mrt
 


De Efteling viert feest! 65-jarig jubileum en de 5,18 miljoenste bezoeker heeft dit mooie attractiepark bezocht. We zijn bijzonder trots dat we alle 2.500 medewerkers van de Efteling mochten verrassen op een hele specia…
 
09
mrt
 


Een mijlpaal die gevierd mocht worden! Een Vintage Circus Feest was de wens en mochten wij tot in detail uitvoeren!
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Wat was het een prachtig feest.

Veel belangstelling voor de nieuwe Panamera.

Groot compliment voor jullie allemaal.

Wat een super geoliede machine.

Van opbouw tot afbouw en alles daartus…
Porsche Centrum Amsterdam