Huwelijksfeest
Filter cases
Kies een gelegenheid

Cases filter
Aantal gasten Thema

 
 
 
 
 
 


Huwelijksfeest

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Een huwelijk is dé gelegenheid om een echt goed feest te organiseren, het feest waar u misschien altijd al over heeft gedroomd. Een moment waarop alles goed moet gaan en vooral waarvan u wilt genieten van de eerste tot de laatste minuut. Laat daarom vanderLoo Events uw huwelijksfeest organiseren, dan weet u zeker dat uw huwelijk goed begint.

Bruiloft regelen

Na het bijzondere moment waarop die ene vraag met ‘ja’ is beantwoord, komt al snel het besef dat er veel, heel veel geregeld moet worden. En de bruiloft is daar maar een onderdeel van. Maar wel een onderdeel dat veel tijd in beslag kan nemen. Wij besparen u graag die tijd. Met een creatief team dat samen met u uw huwelijksfeest bedenkt waarna ons projectbureau het geheel voor u uitvoert. En die tijd die u daarmee bespaart, kunt u vast heel goed gebruiken!

Ons evenementenbureau voor uw huwelijk

Net als met elk ander feest is ook een bruiloft budgetgebonden. Tijdens de creatieve fase waarin u samen met ons evenementenbureau het thema voor uw huwelijksfeest uitwerkt en invult, kunnen wij al aangeven wat de mogelijkheden van uw budget zijn. En is dat eenmaal vastgesteld, dan gaan wij voor u aan de slag. Uw feest wordt geregeld binnen de mogelijkheden van uw budget maar gaat wel voorbij al uw verwachtingen.

25, 40 of 50 jaar getrouwd?

Ook voor een koperen, zilveren, gouden of zelfs diamanten huwelijksfeest kunt u bij ons terecht. Of u nu 12,5 jaar, 25, 40 of 50 jaar getrouwd bent, als u een reden heeft om een mooi, bijzonder feest te vieren, dan regelt ons evenementenbureau dat voor u. Van een uniek themafeest, een spetterend knalfeest of juist een intiem samenzijn met de mensen die u het meest dierbaar zijn. U bepaalt en wij verzorgen het zodat u er op het feest zelf optimaal van kan genieten.

Wilt u uw huwelijk vieren?

Gaat u trouwen of viert u binnenkort dat u al vele jaren gelukkig getrouwd bent? Als u van uw huwelijksfeest een gedenkwaardig moment wilt maken dat het leven viert, dan komen wij graag met u in gesprek. Neemt u contact met ons op?

 
Laatste blog berichten
02
sep
 


Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen.    
 
30
jun
 


  Het VIP dek was dit jaar maar liefst 75 meter. We mochten 1200 gasten in de watten leggen op dit fantastische evenement van Agents After All.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking!
De reacties op dit event waren wederom overweldigend en uitermate positief.

Verder wens ik jullie hele fijne kerstdagen en een …
Star Alliance