Bedrijfsfeest
Filter cases
Kies een gelegenheid

Cases filter
Aantal gasten Thema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bedrijfsfeest

Met een bedrijfsfeest viert u bijzondere mijlpalen van uw bedrijf; omdat u zoveel jaar bestaat, internationaal gaat, uitbreidt of een prestatie wilt markeren met een feest waar nog lang over nagepraat wordt. Als u dat moment wilt vieren met zakenrelaties en personeel, dan laat u uw bedrijfsfeest organiseren door ons evenementenbureau. Zodat die mijlpaal ook een blijvende herinnering wordt.

Feest in uw bedrijf of op locatie

Een bedrijfsfeest is niet zomaar een feest, vaak is het een aaneenschakeling van gebeurtenissen op een dag op een bijzondere locatie. Dat kan een gehuurde locatie zijn maar het kan ook in uw bedrijf plaatsvinden. Het gaat erom dat het een dag wordt die goed verloopt en waarbij elk onderdeel vloeiend in het volgende overgaat. Dat vraagt om een gedetailleerd draaiboek en een geoefende organisatie.

Van draaiboek tot catering

Dat draaiboek en die organisatie neemt ons projectbureau graag van u over. Net als dat ons creatieve team met u of voor u een concept bedenkt en laat uitwerken door de ontwerpers, stylisten en decorbouwers. En is er catering of een team van gastheren en –vrouwen nodig? Dan wordt dat ook voor u geregeld.

Uw bedrijfsfeest, van idee tot uitvoering

Of u nu een bedrijfsfeest voor een selecte groep of juist een heel grote groep wilt geven, wij helpen u van begin tot eind. Dat kan met bijzondere invulling van entertainment, catering, sprekers en aankleding die past bij het concept en ook de organisatie van muzikale of sportieve evenementen. En is er vervoer, overnachting of bijvoorbeeld valet parking gewenst, dan kan dat ook. Eigenlijk net zoals alles kan. Als wij het kunnen bedenken, kunnen we het ook voor u uitvoeren.

Mogen wij uw bedrijfsfeest bedenken?

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijfsfeest kunnen bedenken? Of wilt u de proef op de som nemen en eens horen of wij uw ideeën kunnen uitvoeren? Wij nemen de uitdaging graag aan! Komt u eens kennismaken? De koffie staat klaar. 
Laatste blog berichten
07
nov
 


Een oude loods hebben wij voor een mooi privé feest ingericht tot een festival terrein.  De gasten konden met de fiets naar binnen alwaar een heus fietsenhok gecreëerd was.  De avond was gevuld me…
 
10
okt
 


Ieder jaar mogen we de verjaardag verzorgen voor een bijzondere opdrachtgever. Dit jaar hebben we een gezellig bruin cafe in de loods gemaakt.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Alles zeer naar wens verlopen. Wat heerlijk om weer met jullie samen te werken.
Complimenten aan Henry en collega’s.
Graag tot een volgende gelegenheid.
Hartelijke groet,
Mieke
Kuiters