Bedrijfsevenement
Filter cases
Kies een gelegenheid

Cases filter
Aantal gasten Thema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement organiseren kan om tal van redenen; de opening van een nieuw pand, een productpresentatie, congres, dealerdagen of juist een relatie-event. Waarom u het organiseert is weliswaar belangrijk, maar nog belangrijker is het doel dat uw bedrijf met het evenement moet bereiken. Als u dat weet, dan regelen wij een bedrijfsevenement waar u indruk mee maakt.

Organisatie van uw bedrijfsevenement

Voor de organisatie van uw bedrijfsevenement vindt u bij vanderLoo Events een uitgebreid en compleet team. Vanaf het eerste idee tot en met de uitvoering op de dag zelf hebben wij de mensen die het voor u bedenken en regelen. Samen schetsen we de contouren van het evenement, u bepaalt de randvoorwaarden zoals het budget en wij zorgen dat u en uw genodigden er een herinnering bij krijgen.

Eerst vergaderen? Of alleen feesten?

Soms wordt een bedrijfsevenement gekoppeld aan een heidag, brainstormsessie of andere vergadering. Als u dat wenst, is dat vanzelfsprekend mogelijk. Wilt u echter een dag of avond met alleen maar feestelijkheden, een paar goede sprekers en verder vooral uitstekende catering, entertainment en een goede muzikale omlijsting dan kan dat ook.

Het evenement van uw bedrijf vlekkeloos uitgevoerd

Het belangrijkste bij een evenement namens uw bedrijf is dat het goed verloopt en u de indruk achterlaat die u wenst. Dat betekent dat het gewoon goed moet gaan. Maar we weten allemaal dat voor een vlekkeloze uitvoering veel voorbereiding nodig is en een geoliede machine achter de schermen. Ons projectbureau verzorgt dat voor u, met een gedetailleerd draaiboek en de inzet van onze ervaren medewerkers die voor en tijdens uw evenement ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Eens kennismaken?

Wilt u zich niet druk hoeven maken om uw bedrijfsevenement, laat ons dat dan doen. Wij doen dat dagelijks en dat doen we goed. Zullen we eens kennismaken en bespreken wat we voor u kunnen doen? Als u contact met ons opneemt, zorgen wij dat de koffie voor u klaarstaat.
Laatste blog berichten
19
mrt
 


Voor ons een mooie uitdaging om de showroom van F. Breeman Mini in Rotterdam om te toveren voor een diner en feestlocatie voor 370 gasten voor de Dutch CAA Foundation. Voor dit project mochten wij de organisatie en uitv…
 
11
feb
 


Het 3D printing Event is een initiatief van het Havenbedrijf, Innovation Quaters en de RDM Makerspace.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
Bedankt voor de organisatie van mijn afscheidsfeest gisteren. Het goede gevoel kwam bij elkaar met Hans van Veen irt de Events die we vroeger organiseerde en ook in de zin hoe we Zijerveld positionere…
Zijerveld Cheese Unlimited