vanderLOO events
Filter cases
Kies een gelegenheid

Cases filter
Aantal gasten Thema

 
 
 

 
 

 
 Elk event goed georganiseerd

Wat voor event u ook wilt organiseren, vanderLOO events zorgt dat het een bijzondere happening wordt. Van bedrijfsfeesten en openingen tot huwelijksfeesten en bijzondere themafeesten, ons volledige team staat tot uw beschikking.

Evenementenbureau

Bij ons evenementenbureau vindt u alle disciplines die nodig zijn voor een gedetailleerde uitvoering van uw feest. En dankzij uw persoonlijke contactpersoon hoeft u zich niet druk te maken over de organisatie en de kleine of grote details. Wij regelen het voor u, en u kunt altijd bij uw aanspreekpunt terecht.

Eens kennismaken?

Wilt u meer weten over onze events of de aanpak daarin, kijk dan eens op onze site. Of neem direct contact met ons op. Dan bespreken we met u de ideeën voor uw evenement en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

 
Laatste blog berichten
02
sep
 


Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen.    
 
30
jun
 


  Het VIP dek was dit jaar maar liefst 75 meter. We mochten 1200 gasten in de watten leggen op dit fantastische evenement van Agents After All.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-01-16 14:27:31.
5
star
star
star
star
star
Alles zeer naar wens verlopen. Wat heerlijk om weer met jullie samen te werken.
Complimenten aan Henry en collega’s.
Graag tot een volgende gelegenheid.
Hartelijke groet,
Mieke
Kuiters