vanderLOO events
Filter cases
Kies een gelegenheid

Cases filter
Aantal gasten Thema

 
 
 

 
 

 
 Elk event goed georganiseerd

Wat voor event u ook wilt organiseren, vanderLOO zorgt dat het een bijzondere happening wordt. Van bedrijfsfeesten en openingen tot huwelijksfeesten en bijzondere themafeesten, ons volledige team staat tot uw beschikking.

Eén aanspreekpunt

Bij ons vindt u alle disciplines die nodig zijn voor een gedetailleerde uitvoering van uw evenement. En dankzij uw ene aanspreekpunt hoeft u zich niet druk te maken over de organisatie en de kleine of grote details. Wij regelen het voor u, en u kunt altijd bij uw aanspreekpunt terecht.

Eens kennismaken?

Wilt u meer weten over onze events of de aanpak daarin, kijk dan eens op onze site. Of neem direct contact met ons op. Dan bespreken we met u de ideeën voor uw evenement en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

 
Laatste blog berichten
07
nov
 


Een oude loods hebben wij voor een mooi privé feest ingericht tot een festival terrein.  De gasten konden met de fiets naar binnen alwaar een heus fietsenhok gecreëerd was.  De avond was gevuld me…
 
10
okt
 


Ieder jaar mogen we de verjaardag verzorgen voor een bijzondere opdrachtgever. Dit jaar hebben we een gezellig bruin cafe in de loods gemaakt.
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
We kunnen terugkijken op een geslaagde opening.

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en fijne samenwerking!
Katja Wetsteijn
Truckparking Rotterdam