Categoriën


Waarom vander Loo?
Unieke Combinatie
Betrouwbaar
Persoonlijk
Top kwaliteit
Creativiteit


 

Sprookjeshuwelijk Portugal


02 september 2017


Op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal, had vanderLOO party & business events de eer om een sprookjeshuwelijk te verzorgen in opdracht van Rocket Agency. 

Na een prettige kennismaking met het aanstaande bruidspaar, een duidelijke briefing en een aantal locatiebezoeken waren de wensen van het bruidspaar geheel inzichtelijk en kreeg vanderLOO de vrije hand voor invulling van het weekend.

Een select team van vanderLOO events en 2 volle opleggers met decor en bloemen zijn vanuit Nederland naar Portugal vertrokken. VanderLOO werkte voor deze opdracht samen met een lokale cateraar en een logistiek partner.

Voor dit meerdaags evenement werden de gasten in de tuin van het bruidspaar ontvangen en de huwelijksceremonie vond zeer romantisch plaats op het strand.

Dr. Love, Robert ten Brink himself, mocht het bruidspaar in de echt verbinden als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

De trouwakte werd middels een aangespoelde fles op het strand onder toeziend oog van alle internationale gasten en Robert ondertekend.

Alma Nieto vormde samen met Jorge Castro een prachtig muzikaal duo die menig traan liet vloeien tijdens de ceremonie. 

Speciaal voor dit huwelijk had Rocket Agency een mooi, bont entertainmentprogramma samengesteld met onder andere: Bonnie Tyler, Glennis Grace en GENTS. DJ Perry Stuiver draaide het hele weekend, tussen alle optredens door, alles aan elkaar.

Dankzij de strak verzorgde organisatie van Rocket Agency en vanderLOO events werd het sprookje werkelijkheid voor een prachtig bruidspaar en hun gasten.Bron: www.events.nl
Contact
Mogen wij contact met u opnemen?

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.