Categoriën


Waarom vander Loo?
Betrouwbaar
Top kwaliteit
Creativiteit
Unieke Combinatie
Persoonlijk


 

DROOM; VAN EEN GAST


14 september 2015


Zondagochtend een uur of 9, werd ik wakker en had me toch raar gedroomd!!!

Met een leeg glas ergens staan was al vreemd aan deze droom, maar toen werd ik door een slangenmens, bespiedt door Hells Angels op een paard, gelukkig uit deze droom gehaald en was me glas ineens gevuld. De hele avond is gelukkig mijn glas gevuld gebleven en sterker nog heb in 1 avond in 4 verschillende restaurants gegeten en gedronken, is toch raar!!!

Maar als je dan verder gaat met deze droom kom je ineens de nieuwe lord of the rings tegen, vechtende trommelende oermensen, een podium waar een band op staat te spelen daar kan heel Amstel Live niet tegen aan, The Voice of Idols kwam ook nog ff langs en oh ja ik had me toch een natte of droge mond wat was het nou, maar dat toetje in 1 van die restaurants was ook zo bijzonder, het leek op iets waar ik al vaker van had gedroomd maar dat durf ik eigenlijk niet te vertellen.
Hoorde zij nou bij dat paaldansen of ga je daardoor PAAL dansen.

Rode of goude draad door deze droom was een 40 jarige dame wie volledig in goud gekleurd aan het eind van de avond zei, jeetje ik heb jullie niet eens allemaal gesproken vanavond.
Zondagmiddag een wedstrijd ADO – Feijenoord, krijg ik de bevestiging, het was gewoon allemaal gebeurt die avond. Alle mannen aanwezig op de avond en allemaal cola light of water drinkend hadden maar 1 woord, GEWELDIGE AVOND!
Super bedankt voor de geweldige avond en denk dat ik namens alle vrinden spreek.

Er is nog 1 ding, ik heb staan dansen met een hele grote negerin, kont aan kont, borsten aan borsten, pffff dit HEB IK TOCH WEL GEDROOMD TOCH!!!!!!!!!! (zoniet doe mij het telefoonnummer)

 Contact
Mogen wij contact met u opnemen?

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.